KATHRINE ANBEFALER / Bøger
Jeg anbefaler her bøger om yoga, mindfulness, selvudvikling og kunsten at leve:

🌸 "Lev for det halve" - og få forbrug, familieliv og arbejde i balance af Nanna Hyldgaard Hansen. Nem at gå til og giver lyst til at spare de rigtige steder uden at livet bliver surt og besværligt. 
 
🌸 "Gå-bogen" af professor Bente Klarlund Pedersen. Inspirerende, lærerig og motivende. God at lytte til som lydbog imens du går (som resten af bøgerne på denne liste også er)
 
🌸 Børnemeditationerne: 'I mit hjerte'
Bogen, der lærer børn at falde i søvn med et smil på læben, har fået stor succes, fordi den lærer børn at falde i søvn med hjerterne fulde af kærlighed. Den hjerteenergi bogen bringer med sig ind i puttestunden skruer op for forældres kærlighed og nærvær, og det samvær, der opstår heraf, har gang på gang vist sig at være meget effektivt til at give børn lyst til at falde i søvn. På samme tid lærer bogen børn om selvkærlighed og giver børnene en større fornemmelse af at de altid har deres forældres kærlighed med sig, hvor end de er. Bogen kan bl.a. købes her (obs! Jeg tjener ikke noget på at anbefale denne eller de andre bøger, men er blot selv personligt begejstret for bøgerne).
https://roomforreflection.dk/boern-og-unge/familie/boernemeditationerne-i-mit-hjerte/

🌸 'Energityve – i familien, parforholdet og på jobbet' af Ingalil Roos: en givende anvisning til hvordan du lærer at sætte sunde grænser for energityvene i dit liv, så de ikke længere har indflydelse på dit overskud og humør - samtidigt med at du beholder et åbent hjerte.

🌸 ’Når Verden Bryder Sammen’ – af Pema Chödrön.
Pema Chödrön er buddhistisk nonne, der her giver ligetil råd om at håndtere svære tider. Hun beskriver hvordan man kan tackle frygt, personligt sammenbrud, ensomhed, håbløshed, stress, angst etc. – alt fortalt i øjenhøjde.
 
🌸 'Nuets Kraft', 'Lev i nuets kraft' og 'En ny jord' af Eckhart Tolle - ligeledes gode at høre på lydbog eller låne en dvd- evt. blot få bidder af gangen, så du kan nå at fordøje indholdet :-)
 
  

🌸 Jon Kabat-Zinns 'Lev med livets katastrofer' (en dejlig tyk og fyldig bog) og 'Lad alt blive din lærermester'. Spændende læsning der minder dig om, at du rummer indre ressourcer, som du kan trække på, når livet udfordrer:
 
🌸 Thich Nhat Hahn - ALLE bøger af ham (!) Vietnamesisk zen buddhist, indstillet til Nobels fredspris -  har positiv KÆMPE indflydelse på mange mennesker verden rundt. Alle hans bøger er små, enkle, ligetil og FYLDT med visdom! Læs f.eks. 'Fred er vejen':
 
 
🌸 Svend Triers 'Meditation'

🌸 Vejen til Kærlighed af Deepak Chopra

Ak ja, den kære kærlighed - så skøn og SÅ svær nogle gange at agere i ;-) Denne bog kan varmt anbefales (nyeste udgave). Spændende læsning for alle, både for singler og for dem, som er i parforhold: 

🌸 Yoga for alle' af Tara Fraser - vidunderligt illustreret yogabog:

 
🌸 'Nærvær' af Ernest Holm Svendsen - hør den også som lydbog - indtalt rigtig fint!
 
🌸 'Træk Vejret' af verdensmesteren i fridykning, Stig Severinsen
 
🌸 ''10 bud til at lytte til kroppen' af Mai-Britt Schwab
 
🌸 'Væk tigeren'  Peter A. Levine
 
🌸 'Den nye tantra' af Anne Sophie Jørgensen 
 
🌸 'Ryd op i dit rod'  Karen Kingsto
 
🌸 'Yoga på stuegulvet' af Louise Fjendbo Jørgensen

Lydfiler jeg anbefaler:

Mindful Yoga 
workshop i Vejle:

  • For alle, både nybegyndere og øvede mænd og kvinder! Restorativ + mindful yoga og meditation for alle!

  • En lørdag hver måned i 2.40 timer:

    Læs mere her:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kathrine Christensen | CVR: 35284710 | 7100 Vejle - Danmark | Tlf.: 50591040 | sangogyoga@gmail.com