KATHRINE ANBEFALER / Massage

Hvad hjælper dig, når du er i underskud?
Udover yoga & meditation, er massage noget af det, som nærer mig personligt allermest, når jeg bare har brug for at lade op. Prøv dig frem - hvem har du kemi med og hvad er det du søger ved en massage? Velvære, omsorg, få taget hånd om myoser eller skader? Skal det være blidt eller dybt? Eller handler det mest om 'bare' at tage imod for en stund - mærke kroppen, slippe hovedet - og smelte lidt?
Her er link til to kompetente massører, jeg anbefaler i Vejle:

1) Thaimassør Busaba Nielsen


Thaimassage er dybe tryk og yogalignende stræk, hvor du har tøj på - se foto. 
Massøren bruger albuer, knæ m.m. til at gå i dybden.
Jeg kan varmt anbefale massage hos Busaba Chaitong Nielsen i Vejle, som jeg kender godt nu på 6. år.
Det er ikke Busaba på fotoet, men kunne nemt ligne - også det, at man som klient kan vælge at beholde tøj på (blødt tøj er bedst).
Hun har flyttet sin klinik fra Fredericia til sin lejlighed i Vejle - dejligt for os der bor her :-) Dér har hun et hyggeligt rum, hvor hun tilbyder massage:
 

Traditionel klassisk thaimassage (som jeg er begejstret for!) kan evt. kombineres med halv olie massage, hvis thaimassage er for dybe tryk for dig? Personligt elsker jeg det dybe - især også de yogalignende stræk, hun laver undervejs (se foto), men for nogen kan det måske føles fór dybt, og så skal du bede om oliemassage i stedet.

Du giver selv udtryk for, hvad DU ønsker, og hvilke skavanker du har. Jo tydeligere hun ved, hvad du ønsker og oplever, jo bedre bliver oplevelsen. Koster kun 300 kr. for 60 minutter! 
Hendes klinik ligger i FInlandsparken 6 b, 7100 Vejle, og du skal have en aftale, før du møder op. 
Kontakt hende på sms eller ring på tlf. 50 20 28 23 og hils fra 'yoga Kathrine'. Hun er virkelig kompetent, og så sød og varm.

2) Charlotte H. Rasmussen
http://www.massagenaturligvis.dk/velkommen

Charlotte er skøn, ligetil og super dygtig massør, glæd dig! 

Hils hende fra ’yoga Kathrine’ :-)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kathrine Christensen | CVR: 35284710 | 7100 Vejle - Danmark