YOGA / MINDFULNESS / RETREAT i 2020

RETREAT i 2020

Retreat d.15-17. maj 2020
 

Pris
kun 2900 kr. alt inkl. Mulighed for eneværelse.


Sted:
i de skønneste omgivelser på Helgenæs - 40 minutter nord for Aarhus (se fotos herved)


Om retreatet:
Vi afholder igen et retreat, som er en skøn mulighed for at lægge dagligdagens bekymringer & krav til side. Nyd at blive forkælet med 3 x daglig undervisning fra to undervisere i naturskønne omgivelser. Undervisningen foregår udenfor, hvis vejret er til det, og ellers inde i et dejligt og roligt undervisningslokale med alle remedier til rådighed (måtter, pøller, klodser etc).
Se frem til få serveret lækker økologisk vegetarmad, så du fuldt ud kan restituere. Bare tage imod og være. Når du på denne måde kommer væk fra hverdagens hektiske liv og larm i flere dage af gangen, kan du begynde at slappe af og åbne op. Dette skaber en afklaring og et overkud til igen at vende tilbage til hverdagens udfordringer.
 
Undervisere: Susanne Lifschitz (www.susannelifschitz.dk) & Kathrine Christensen

Tilmelding:
 kathrinechristensen@hotmail.com/ sms: 50591040

Yderligere info følger snarest mht. program etc. 

Herunder kan du læse om vores retreat fra 2019:
 
- Læs med herunder (tryk på de 3 sider hver især og de forstørres).
 
- Du kan også vælge at tilmelde dig retreatet under min side 'kontakt' med det samme her og dermed være sikret en plads :-)

- Se desuden mere på Facebook: https://www.facebook.com/VejleYogaMindfulness/Kathrine Christensen | CVR: 35284710 | 7100 Vejle - Danmark | Tlf.: 50591040 | kathrinechristensen@hotmail.com