Jeg tilbyder både: mindfulness for firmaerugentlige yogahold i Vejle , weekend workshops, børneyoga , sang , dans og yoga retreats. Snart tilbyder jeg også online undervisning - og har allerede en del gratis videoer, du kan se. Kom lige som du er, uanset din erfaring og om du er stiv i kroppen/ skadet. 

Yoga hold for børn og voksne

Familieyoga og for voksne: yoga hold i Vejle med mindful yoga, yin, hatha, restorativ yoga & meditation: Styrke, egenomsorg, smidighed, mindfulness, restitution og timer i ro

Workshops i yoga

En workshop i yoga er en fordybdelse i restorativ + mindful yoga + yin yoga & meditation
- for alle over 16 år uanset erfaring. Styrke og restitution (afstressende)

Mindfulness for firmaer

En workshop om mindfulness for firmaer er en berigende og afstressende pause at dele med dine kolleger. Målet er at øge arbejdsglæden, bidrage til større nærvær i hverdagen og en højere personlig effektivitet.

Sang workshop

Oplev en anderledes måde at være sammen på med fællessang i trygge rammer i en sangworkshop. For alle uanset erfaring. Den indre kritiker er dog ikke inviteret med.

Foredrag om mindfulness

Jeg holder foredrag om yoga, mindfulness og meditation, hvis du gerne vil inspireres.

Yoga retreats

Et yoga retreat er en skøn mulighed for at lægge dagligdagens bekymringer & krav til side - og bare være. Se hvornår jeg arrangerer det næste yoga retreat.


Gratis videoer via YouTube

Jeg har lavet 6 gratis videoer på YouTube, som du kan få gratis adgang til her:

https://www.youtube.com/channel/UCKW3p46K7iCjrmJg1cvrYUw/videos

Foto en times yoga

Yderligere gratis videoer og inspiration via min hjemmeside

Udover de førnævnte på YouTube, har jeg lavet en række yderligere videoer og lydfiler, som du kan få gratis adgang til her ved at skrive dig op via mit betalings site:
Få gratis adgang her.

Få gratis adgang
Foto en times yoga

Har du et ønske om at opleve mere indre ro i en ofte hektisk tid, opnå mental klarhed og få en sund krop fyldt med overskud og energi, er yoga og mindfulness meditation lige noget for dig! 

Det tusindvis år gamle yogasystem har mere end nogensinde noget at tilbyde os - uden på nogen måde at være religiøst eller mystisk, og undervisningen er heller ikke relateret til guru-dyrkelse.  Yoga og meditation er ikke blot effektive midler mod stress, men uudtømmelige kilder til større livsglæde og energi.  Helt enkelt handler det om at være tilstede i det man gør, og være med det, der er, hvilket man nemt kan glemme indimellem i en travl hverdag.

Alle former for meditation har det fælles formål at stilne sindet, og hjælpe én til at mærke bag om tankerne og ind i en dybere tilstand af ro, væren og udvidet bevidsthed. Mindfulness er en blandt mange retninger, og denne trænes gennem en kombination af mentale øvelser med fokus på tankemønstre, og ved at øge kropsbevidstheden via yogaøvelser.

Så lær dig selv og dine tankemønstre bedre at kende via fordybende opmærksomhedsmeditationer (mindfulness), udfør styrkende, smidiggørende, blide og restituerende yogaøvelser for alle, og oplev stilhed og afstressende bodyscanninger. 

Kathrine Christensen

“Kathrine, du besidder en helt særlig evne til at skabe et frirum, hvor krop og sind smelter sammen i skøn harmoni.”

Deltager på ugentlige hold

Kathrine Christensen

“Dejlig oplevelse, tiden fløj afsted. Jeg havde en skøn ro i krop og sind, da jeg gik derfra”

Deltager på workshop

Kathrine Christensen

“En skøn måde at tilbringe en lørdag på. Øget velvære, bevidsthed og indre rummelighed. Tak”

Deltager på workshop